Амінокислотний склад білково-ягідних згустків
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено амінокислотний склад білково-ягіднзх згустків отриманих термокислотним омадженням білків молока. Амінокислотний склад білково-ягідних згустків збільшився на 20,18 % порівняно з класичним молочно-білковим згустком, як результат комплексного осадження казеїну та сироваткових білків. The amino acid composition of protein-berry clots obtained by thermo acid coagulation of milk proteins has been studied. The amino acid composition of protein-berry clots increased by 20.18 % compared to the classic milk-protein clot as a result of complex precipitation of casein and whey proteins.
Опис
Ключові слова
амінокислоти, білки молока, згусток, amino acid, milk proteins, сlot, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Пшенична, Т. В. Амінокислотний склад білково-ягідних згустків / Т. В Пшенична, О. В. Грек // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 301.