Розробка нового виду сиркового десерту з карамельною патокою
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Внесення до складу сиркового десерту патоки в кількості 15 % та какао-порошку в кількості 2 % надає продукту помірної солодкості та гарної консистенції, слабко-виражений шоколадний присмак, який гармонійно поєднується з кисломолочною основою. За комплексом показників якості у складі сиркового десерту рекомендовано застосовувати патоку карамельну у кількості 15 %. The addition of 15% molasses and 2% cocoa powder to the cheese dessert gives the product a moderate sweetness and good consistency, a weak chocolate flavor, which is harmoniously combined with the sour milk base. According to the set of quality indicators in the composition of the cheese dessert, it is recommended to use caramel molasses in the amount of 15%.
Опис
Ключові слова
сирковий десерт, cheese dessert, карамельна патока, caramel flow, комплексний показник якості, comprehensive quality indicator, какао-порошок, cocoa powder, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Іванова, М. Розробка нового виду сиркового десерту з карамельною патокою / М. Іванова, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 305.