Перспективи використання прянощів у виробництві морозива-сорбет

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З врахуванням хімічного складу та біологічної цінності, розроблені рецептури морозива сорбет на основі чорного чаю з прянощами. Новий склад морозива з екстрактами прянощів (кардамон, кориця, бадьян, гвоздика) надасть продукту зігріваючу дію та дозволить збагатити його біологічно активними речовинами. Taking into account the chemical composition and biological value, sorbet ice cream recipes based on black tea with spices have been developed. The new composition of ice cream with spice extracts (cardamom, cinnamon, star anise, cloves) will give the product a warming effect and will enrich it with biologically active substances.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, чай, tea, прянощі, spices, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Кулігіна, К. Перспективи використання прянощів у виробництві морозива-сорбет / К. Кулігіна, Т. Осьмак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 317.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced