Напівфабрикат «Котлета з м’яса індика» (Патент на корисну модель № 135647)
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Корисна модель належить до харчової промисловості, зокрема до м'ясного виробництва, та може бути використана при виробництві котлет, збагачених мінеральними речовинами, з покращеними структурно-механічними та органолептичними показниками. Задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення дієтичного продукту із м'яса індика, яка забезпечує розширення використання м'яса індика, підвищення органолептичних властивостей продукту та підвищення біологічної цінності.
The utility model belongs to the food industry, in particular to the meat production, and can be used in the production of cutlets enriched with minerals, with improved structural-mechanical and organoleptic characteristics. The task of the utility model is to create a new composition for the manufacture of a dietary product from turkey meat, which provides for the expansion of the use of turkey meat, increase the organoleptic properties of the product and increase the biological value.
Опис
Ключові слова
mushrooms, м'ясо індика, вівсяні пластівці, печериці, напівфабрикати, котлети, turkey meat, oatmeal, semi-finished products, cutlets, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 135647 UA, МПК A23L 13/40 (2016.01). Напівфабрикат «Котлета з м’яса індика» / Галенко О. О., Логвиненко Н. П., Пасічний В. М. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201901189 ; заявл. 06.02.2019 ; опубл. 10.07.2019, Бюл. № 13 2019.