Дослідження вмісту важких металів і нітрозосполук в концентрованих томатопродуктах

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено результати комплексної оцінки ботанічних сортів томатів, томатної пасти та соусів на їх основі, проаналізовано зміни якості нових продуктів при термічній обробці. The article provides the results of unified assessment of tomato cultivars, sorts of tomato paste and sauces made of it as well as analyzes the changes in quality of new products after heat treatment.

Опис

Ключові слова

томатопродукти, нітрати, зберігання, ксенобіотики, переробка, tomato products, nitrates, storing, xenobiotics, processing, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бендерська, О. В. Дослідження вмісту важких металів і нітрозосполук в концентрованих томатопродуктах / О. В. Бендерська, В. В. Шутюк, О. С. Бессараб // Проблеми теплофізики та теплоенергетики : Х Міжнародна конференція, 23–26 травня 2017 р. – Київ, 2017. – С 2.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced