Дослідження вмісту важких металів і нітрозосполук в концентрованих томатопродуктах
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наведено результати комплексної оцінки ботанічних сортів томатів, томатної пасти та соусів на їх основі, проаналізовано зміни якості нових продуктів при термічній обробці. The article provides the results of unified assessment of tomato cultivars, sorts of tomato paste and sauces made of it as well as analyzes the changes in quality of new products after heat treatment.
Опис
Ключові слова
томатопродукти, нітрати, зберігання, ксенобіотики, переробка, tomato products, nitrates, storing, xenobiotics, processing, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Бендерська, О. В. Дослідження вмісту важких металів і нітрозосполук в концентрованих томатопродуктах / О. В. Бендерська, В. В. Шутюк, О. С. Бессараб // Проблеми теплофізики та теплоенергетики : Х Міжнародна конференція, 23–26 травня 2017 р. – Київ, 2017. – С 2.