Визначення показників якості твердого сиру з маком

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Встановлено позитивний вплив додавання маку до сирного зерна для уповільнення зміни рН, а також зменшення вмісту солі. The positive effect of adding poppy seeds to cheese grain to slow down the pH change and reduce the salt content has been established.

Опис

Ключові слова

сир, мак, якість, cheese, poppy, quality, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Дворецький, Д. Визначення показників якості твердого сиру з маком / Д. Дворецький, С. Микулич, А. Тимчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 86 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 299.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced