Обґрунтування вихідних даних для розробки рецептурної композиції льодяникової карамелі з комбінацією прянощів
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Соціальне значущість розробки полягає у розширенні асортименту десертних виробів, покращанню їх споживної цінності за вдяки додаванню натуральних інгредієнтів, що дозволить поліпшити раціон харчування населення України та матиме оздоровчий ефект.
Опис
Ключові слова
льодяникова карамель, прянощі, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Тишкевич, Н. Обґрунтування вихідних даних для розробки рецептурної композиції льодяникової карамелі з комбінацією прянощів / Наталя Тишкевич, Наталія Ющенко, Ульяна Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. – Ч. 3. – С. 396.