Розроблення тонізуючого напою для харчування студентів із використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Подано характеристику нетрадиційної для тонізуючих напоїв сировини: пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореню. Наведено переваги застосування розробленого напою в харчуванні студентів.The characteristic of non-traditional raw materials for tonic drinks: germinated grain of lentil and extract of imbiric root is presented. The students have been given a chance to get their drinks drunk.

Опис

Ключові слова

харчування студентів, тонізуючі напої, екстракт імбиру, сочевиця, student nutrition, tonic drinks, ginger extract, lentil, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сорокіна, К. О. Розроблення тонізуючого напою для харчування студентів із використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня / К. О. Сорокіна, Т. І. Федоренко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференція молодих учених і студентів, 7 квітня 2016 р.. – Харків : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 137.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced