Розроблення тонізуючого напою для харчування студентів із використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Подано характеристику нетрадиційної для тонізуючих напоїв сировини: пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореню. Наведено переваги застосування розробленого напою в харчуванні студентів.The characteristic of non-traditional raw materials for tonic drinks: germinated grain of lentil and extract of imbiric root is presented. The students have been given a chance to get their drinks drunk.
Опис
Ключові слова
харчування студентів, тонізуючі напої, екстракт імбиру, сочевиця, student nutrition, tonic drinks, ginger extract, lentil, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сорокіна, К. О. Розроблення тонізуючого напою для харчування студентів із використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня / К. О. Сорокіна, Т. І. Федоренко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференція молодих учених і студентів, 7 квітня 2016 р.. – Харків : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 137.