Використання бульб чуфи в технології морозива

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Результати проведених досліджень свідчать про доцільність збагачення фризерного морозива комбінованим складом, який містить харчову емульсію та рослинну сировину. Отримана десертна продукція характеризується приємним смаком та кремоподібною консистенцією, показниками якості та хімічним складом, що перевищують контрольний зразок. The results of the research indicate the expediency enrichment of freezer ice cream with a combined composition containing food emulsion and vegetable raw materials. The obtained dessert products are characterized pleasant taste and creamy texture, quality indicators and chemical composition exceeding the control sample

Опис

Ключові слова

морозиво, харчова емульсія, казеїнат натрію, поліненасичені жирні кислоти, купажована олія, чуфа, ice cream, food emulsion, sodium caseinate, polyunsaturated fatty acids, blended oil, nutsedge, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Використання бульб чуфи в технології морозива / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 271.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced