Пророщене зерно сочевиці та екстракт імбирного кореня – перспективна сировина для технології тонізуючих напоїв
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для виробництва тонізуючого напою запропоновано використання пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня. Підібрано технологічні параметри підготовки сировини та наведено рецептуру напою. For the production of a tonic drink, the use of germinated lentil grains and ginger root extract is proposed. The technological parameters of raw material preparation are selected and the recipe of the drink is given.
Опис
Ключові слова
напої оздоровчого призначення, пророщене зерно, екстракт імбиру, ячмінний солод, health drinks, sprouted grain, ginger extract, barley malt, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сорокіна, К. О. Пророщене зерно сочевиці та екстракт імбирного кореня – перспективна сировина для технології тонізуючих напоїв / К. О. Сорокіна, Т. І. Федоренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 42.