Дослідження технологічних властивостей прянощів для отримання полікомпозитних пряно-ароматичних харчових добавок
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
В роботі розглянуто дослідження мікроструктури та кінетики вилучення ефірної олії різними типами розчинників та параметри екстракції.
Встановлено , що використання полікомпозитних харчових добавок на основі екстракту чорного перцю є перспективним для подовження терміну зберігання готової продукції і покращення органолептичних показників харчових продуктів.
Description
Citation
Іванов, Є. І. Дослідження технологічних властивостей прянощів для отримання полікомпозитних пряно-ароматичних харчових добавок / Є. І. Іванов, В. А. Терлецька, К. В. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – К. : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 207.