Дослідження технологічних властивостей прянощів для отримання полікомпозитних пряно-ароматичних харчових добавок
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі розглянуто дослідження мікроструктури та кінетики вилучення ефірної олії різними типами розчинників та параметри екстракції.
Встановлено , що використання полікомпозитних харчових добавок на основі екстракту чорного перцю є перспективним для подовження терміну зберігання готової продукції і покращення органолептичних показників харчових продуктів.
Опис
Ключові слова
екстракт, чорний перець, харчові добавки, extract, black pepper, food additives, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Іванов, Є. І. Дослідження технологічних властивостей прянощів для отримання полікомпозитних пряно-ароматичних харчових добавок / Є. І. Іванов, В. А. Терлецька, К. В. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – К. : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 207.