Вплив терміну зберігання на властивості функціональних молочних продуктів
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено оцінку молочних продуктів, виготовлених зі застосуванням нових бакпрепаратів “ЛТС” та “ЛТС-Н”, впродовж зберігання за мікробіологічними, біохімічними, фізико-хімічними та органолептичними показниками. Застосування штаму L. acidophilus з низькою межею кислотоутворення гарантувало незмінність функціональних характеристик продукту впродовж тривалого часу. Це дало підставу подовжити термін зберігання продукту до 14 діб. The evaluation of dairy products made with the use of new starters "LTS" and "LTS-N" during storage on microbiological, biochemical, physicochemical and organoleptic parameters. The use of a strain of L. acidophilus with a low limit of acid production guaranteed the invariability of the functional characteristics of the product for a long time. This gave reason to extend the shelf life of the product to 14 days.
Опис
Ключові слова
бактеріальний препарат, молочний продукт, межа кислотоутворення, lactobacillus acidophilus, starters, limit of acid production, dairy products
Бібліографічний опис
Вплив терміну зберігання на властивості функціональних молочних продуктів / О. В. Науменко, Я. Ф. Жукова, Г. Ф. Насирова, Н. Ф. Кігель // Молочна промисловість. – 2003. - № 2(5). – С. 34-36.