Охорона праці в цукровій галузі та вимоги до роботодавців стосовно забезпечення безпечного виконання робіт

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуті питання аналізу та попередження виробничого травматизму, формування політики підприємства в галузі охорони праці. Політика повинна спрямовуватися на послідовне зниження рівня шкідливих та небезпечних виробничих факторів з урахуванням масштабу ризиків виникнення нещасних випадків і професійних захворювань. The article deals with analysis of occupational injuries, issues concerning the formation of enterprise policy in the field of occupational safety The policy should aim at consistently reducing the level of harmful and dangerous production factors taking in account the scale of the risks of accidents and occupational diseases.

Опис

Ключові слова

охорона праці, цукрова примисловість, аналіз виробничого травматизму, ризики, модель SHEL, labor protection, sugar industry, analysis of occupational injuries, risks, SHEL model

Бібліографічний опис

Шишков, В. З. Охорона праці в цукровій галузі та вимоги до роботодавців стосовно забезпечення безпечного виконання робіт / В. З. Шишков, Я. В. Нирко, А. В. Шишков // Цукор України. – 2016. – № 3 (123). – С. 38-42.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced