Определение оптимальной концентрации фруктового компонента в десертах
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Предложена структура нового продукта на основе купажных полуфабрикатов для сладких блюд с участием пектина разной степени.The structure of a new product based on blended semi-finished products for sweet dishes with the participation of pectin of various degrees.
Description
Citation
Корецкая, И. Л. Определение оптимальной концентрации фруктового компонента в десертах / И. Л. Корецкая, Т. В. Зинченко, В. В. Полевик // Actual problems and modern technologies of food products production international scientific and practical conferens 20-21 febrary 2020. – Kutaisi : Published of Akaki Tsereteli State University, 2020. – P. 269–274.