Удосконалення технології оладок підвищеної біологічної цінності
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Проведено аналіз хімічного складу горохової клітковини, доведена доцільність її використання як функціонального інгредієнту для збагачення борошняних кулінарних виробів.
Description
Citation
Терещенко, Р. А. Удосконалення технології оладок підвищеної біологічної цінності / Р. А. Терещенко, І. Л. Корецька // Харчові технології та готельно-ресторанний бізнес: інновації й сучасні перспективи розвитку : матеріали Ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2020 р. – Київ : ККІБП, 2020. – С. 72-74.