Отримання пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини та калини
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована рецептура пастили оздоровчої дії з використанням пюре чорної смородини та калини
The proposed recipe of the marshmallow of the healing action using black currant and viburnum puree
Опис
Ключові слова
оздоровчі продукти, харчова цінність, пастила, чорна смородина, калина, healthy products, nutritional value, marshmallow, black currant, viburnum, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Новохат, Д. С. Отримання пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини та калини / Д. С. Новохат, А. О. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 55–57.