Впровадження методів модифікації молочної сироватки з метою екологізації виробництва
Дата
2020
Автори
Михалевич, Артур Петрович
Сапіга, Вікторія Ярославівна
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На сьогоднішній день теми раціонального використання природносировинних ресурсів і охорони навколишнього середовища особливо актуальні та потребують швидкого вирішення. Аналіз вітчизняних і
закордонних літературних джерел показує, що проблема доцільного використання молочної сироватки повністю не вирішена в жодній з країн світу і фундаментально пов’язана з проблемою охорони
навколишнього середовища.
Опис
Ключові слова
модифікація, молочна сироватка, виробництво, modification, whey, production, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Михалевич, А. П. Впровадження методів модифікації молочної сироватки з метою екологізації виробництва // А. П. Михалевич, В. Я. Сапіга, У. Г. Кузьмик // // Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку : збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 жовтня 2020 р. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2020. – С. 432–434.