Визначення лужної фосфатази у пастеризованому молоці з використанням цифрових технологій
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використано метод комп'ютерної колориметрії для визначення ферментів фосфатази та пероксидази у молоці. Використання даного методу дає можливість не лише скоротити час на проведення дослідження , а й зберегти дані дослідення у цифровому вигляді.
Опис
Ключові слова
методи моніторингу, теплова оброка сировини, ферменти, метод комп'ютерної колориметрії, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Визначення лужної фосфатази у пастеризованому молоці з використанням цифрових технологій / О. О. Петруша , О. М. Вашека, Т. О. Зичук, М. М. Мамаєва // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : V Міжнародна науково-практична конференція, 07 грудня 2017 р. – Львів : ЛТЕУ, 2017. – С. 56–57.