Визначення лужної фосфатази у пастеризованому молоці з використанням цифрових технологій

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використано метод комп'ютерної колориметрії для визначення ферментів фосфатази та пероксидази у молоці. Використання даного методу дає можливість не лише скоротити час на проведення дослідження , а й зберегти дані дослідення у цифровому вигляді.

Опис

Ключові слова

методи моніторингу, теплова оброка сировини, ферменти, метод комп'ютерної колориметрії, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Визначення лужної фосфатази у пастеризованому молоці з використанням цифрових технологій / О. О. Петруша , О. М. Вашека, Т. О. Зичук, М. М. Мамаєва // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : V Міжнародна науково-практична конференція, 07 грудня 2017 р. – Львів : ЛТЕУ, 2017. – С. 56–57.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced