Особливості використання альтернативних видів молока в технології кавових напоїв

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обґрунтовано доцільність розширення асортименту кави для забезпечення споживачів з непереносимістю лактози шляхом використання нових видів альтернативного молока (соєвого, мигдального, кокосового, вівсяного, рисового) та покращення якості напоїв з ними.The expediency of expanding the range of coffee to provide consumers with lactose intolerance through the use of new types of alternative milk (soy, almond, coconut, oat, rice) and improve the quality of beverages with them.

Опис

Ключові слова

кава, кавові напої, лактозна непереносимість, альтернативне молоко, coffee, coffee drinks, lactose intolerance, alternative milk, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Медвідь, І. М. Особливості використання альтернативних видів молока в технології кавових напоїв / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів ХIІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 1-3 жовтня 2020 р. – Одеса : 2020. – С. 80–82.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced