Склад щербету "Кокосик" (Деклараційний патент на корисну модель № 117345)
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад щербету, що включає: цукор, антикристалізатор, молоко згущене з цукром, маргарин, арахіс смажений, який відрізняється тим, що як антикристалізатор використано глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42, і додатково вноситься кокосове борошно. Composition of sorbet, including: sugar, anticrystallizer, condensed milk with sugar, margarine, fried peanuts, which differs in that glucose-fructose syrup GFS-42 is used as an anticrystallizer and coconut flour is additionally added.
Опис
Ключові слова
щербет, антикристалізатор, молоко згущене, глюкозно-фруктозний сироп, кокосове борошно, sherbet, anti-crystallizer, condensed milk, glucose-fructose syrup, coconut flour, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Деклараційний патент на корисну модель № 117345 UA, МПК (2017.01) A23G 3/00. Склад щербету "Кокосик" / Кирпіченкова О. М., Польовик В. В., Божко О. М. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 13500 ; заявл. 28.12.2016 ; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12.