Визначення адгезійних властивостей тіста брауні спеціального призначення
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ресторанне господарство, restaurant business, борошняні кондитерські вироби, flour confectionery, спеціальне харчування, special food, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Нєміріч, О. В. Визначення адгезійних властивостей тіста брауні спеціального призначення / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріли IX Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ: НУХТ, 2020. – С. 264.