Встановлення та коригування критичних точок під час приготування брауні

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

НАССР, ресторанне господарство, restaurant business, безглютенові кондитерські вироби, gluten-free confectionery, напівфабрикат, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, semi-finished product

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Встановлення та коригування критичних точок під час приготування брауні / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О Бережна // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. - С. 132–133.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced