Поліпшення якості шоколадного брауні шляхом використання безглютенової сировини

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

целіакія, крохмаль тапіоки, порошок какао-масла, білий шоколад, шоколадне брауні, celiac disease, tapioca starch, cocoa butter powder, white chocolate, chocolate brownie, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Поліпшення якості шоколадного брауні шляхом використання безглютенової сировини / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Д. О. Литвин // Science, Research, Development. Technics and Technology, № 3 : monografia pokonferencyjna, 30.03-31.03.2018. – Warszawa : Diamond trading tour, 2018. – P. 27–29.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced