Альтеративні джерела білків. Бобові. Горіхи. Гриби. Соя. Тофу
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела
(книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) в продовж 1970–2020 рр. з актуальних питань розвитку проблем підвищення рівня білкового забезпечення населення в харчуванні.
Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.
The bibliographic index includes: information sources
(books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during 1970-2020 on topical issues of developing problems of increasing the level of protein in the diet.
The index is designed for a wide range of graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic in the field of food technology, as well as food producers.
Опис
Ключові слова
бобові, горіхи, гриби, соя, тофу, білок, дослідження білка, protein research, legumes, nuts, mushrooms, soy, tofu, protein
Бібліографічний опис
Альтеративні джерела білків. Бобові. Горіхи. Гриби. Соя. Тофу [Електронний ресурс] : науково допоміжний бібліографічний покажчик двома мовами 1970-2020 рр. / упоряд. Т. П. Фесун; Наук.-техн. б-ка; Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2020. – 191 с.