Актуальність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробів

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто доцільність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробів. Представлено розробки кексів, бісквітів, печива з застосуванням цукрозамінників. It is сonsidered that the expediency of development low-glycemic flour confectionery. It is presented the development of cupcakes, sponge cakes, cookies using sugar substitutes.

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби, цукровий діабет, цукрозамінники, глікемічний індекс, калорійність, flour confectionery, diabetes, sugar substitutes, glycemic index, caloric content, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорохович, В. В. Актуальність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробів // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів IX Міжнародної науково-технічної конференції, 10-11 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 75–76.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced