Перспективність використання борошна з нових видів пшениці при виробництві галет без цукру
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті досліджується проблема забезпечення високої якості борошняних кондитерських виробів тривалого зберігання при виключенні з рецептури цукру на основі використання інгредієнтів лише нат урального походження. Показано актуальність пошуку альтернативних цукру сировинних джерел і розглянуто досвід їх використання в технологіях харчових продуктів, запропоновано можливі шляхи подолання труднощів, які виникають при виготовлені виробів без цукру, обґрунтовано доцільність використання борошна з ваксіпшениці в технології борошняних кондитерських виробів тривалого зберігання — галет без цукру.
Опис
Ключові слова
борошно з пшениці ваксі, wheat flour wax, порошок топінамбура, jerusalem artichoke powder, мальтозний сироп, maltose syrup, галети без цукру, biscuits without sugar, органолептичні властивості, organoleptic properties
Бібліографічний опис
Іоргачова, К. Г. Перспективність використання борошна з нових видів пшениці при виробництві галет без цукру / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. Хвостенко // Наукові праці НУХТ. – 2018. – Т. 24, № 5. – С. 225–235.