Використання пророщених зерен у технології десертної продукції
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У публікації йдеться про використання пророщених зерен у технології десертної продукції.
Опис
Ключові слова
пророщені зерна, десерт, sprouted grains, dessert, ресторанне господарство, restaurants, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Фурманова, Ю. П. Використання пророщених зерен у технології десертної продукції / Ю. П. Фурманова, О. С. Павлюченко, В. Р. Єришева // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 279.