Використання пророщених зерен у технології десертної продукції

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У публікації йдеться про використання пророщених зерен у технології десертної продукції.

Опис

Ключові слова

пророщені зерна, десерт, sprouted grains, dessert, ресторанне господарство, restaurants, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Фурманова, Ю. П. Використання пророщених зерен у технології десертної продукції / Ю. П. Фурманова, О. С. Павлюченко, В. Р. Єришева // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 279.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced