Сучасні способи теплового обробляння кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Публікація висвітлює переваги sous wide технології під час приготування м’ясних страв у закладах ресторанного господарства.
Опис
Ключові слова
sous wide технологія, sous wide technology, м’ясні страви, meat dishes, заклади ресторанного господарства, restaurants, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Павлюченко, О. С. Сучасні способи теплового обробляння кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, Ю. П. Фурманова, Е. Ю. Соколовська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 235.