Сучасні способи теплового обробляння кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Публікація висвітлює переваги sous wide технології під час приготування м’ясних страв у закладах ресторанного господарства.

Опис

Ключові слова

sous wide технологія, sous wide technology, м’ясні страви, meat dishes, заклади ресторанного господарства, restaurants, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Павлюченко, О. С. Сучасні способи теплового обробляння кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, Ю. П. Фурманова, Е. Ю. Соколовська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 235.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced