Розроблення соусу, збагаченого порошком шпинату

Ескіз

Дата

2020-11

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Чемер, Ю. Розроблення соусу, збагаченого порошком шпинату / Ю. Чемер, І. Ю. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 42–43.

Анотація

Проведено удосконалення рецептури соусу на основі купажу соняшникової, оливкової, кунжутної олій з використанням порошку зі шпинату. The recipe of the sauce was improved on the basis of a blend of sunflower, olive, sesame oils with the use of spinach powder.

Опис

Ключові слова

шпинат, порошки, олії, купаж, соус, spinach, powders, oils, blends, sauces, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced