Моделювання процесу сушіння ніжок печериці
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Вивчається задача сушіння грибів печериць. Оптимальною температурою для сушіння вважається температура, за якої кінцевий продукт має найкращі смакові якості і зберігає максимум поживних речовин. Дослі дження проводилися за методом синхронного теплового аналізу. Експериментально встановлено, що оптимальні температури для ніжки та шапинки суттєво відрізняються. Побудовано моделі процесу сушіння ніжок грибів печериць при різних фіксованих температурах. Змодельовано процес сушіння ніжок грибів за оптимальної температури.
Опис
Ключові слова
кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра електропостачання і енергоменеджменту, печериця, протеїн, процес сушіння, mushroom, protein, вологість, температура, модель, humidity, temperature, model
Бібліографічний опис
Моделювання процесу сушіння ніжок печериці / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, О. О. Кубайчук, Н. І. Вовкодав // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 6. – С. 147–153.