Аналіз ринку м’ясоімітуючої продукції

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Результати досліджень зарубіжних споживачів підтверджують, що рослинні альтернативи м’ясної продукції готові купувати не тільки вегетаріанці, але й прихильники традиційної моделі харчування. Одним з головних питань все ще залишається ціна цього продукту.

Опис

Ключові слова

аналіз рику, м’ясоімітуюча продукція, споживання, кафедра технології консервування, roar analysis, consumption, meat imitating products

Бібліографічний опис

Бендерська, О. В. Аналіз ринку м’ясоімітуючої продукції / О. В. Бендерська, Д. С. Процюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – C. 88.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced