Функціональні рибні напівфабрикати з курагою для закладів ресторанного господарства
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено рецептуру рибних напівфабрикатів функціонального призначення, які можуть бути рекомендовані у харчовому раціоні всіх верств населення з метою збагачення організму людини додатковими поживними нутрієнтамиA formulation of fish semi-finished products for functional purposes has been developed, which can be recommended in the diet of all segments of the population in order to enrich the human body with additional nutritious nutrients
Опис
Ключові слова
рибні напівфабрикати, філе хеку, курага, органолептична оцінка, fish semi-finished products, hake fillet, dried apricots, organoleptic assessment, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Функціональні рибні напівфабрикати з курагою для закладів ресторанного господарства / І. В. Дітріх, Ж. М. Ференець // Food Аdditives. Healthy Man and Human Patient Diet : рroceedings of IХ International scientific and practical internet conference, October 23, 2020. – Prague, Oktan-Print s.r.o., 2020. – С. 140.