Функціональні рибні напівфабрикати з курагою для закладів ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено рецептуру рибних напівфабрикатів функціонального призначення, які можуть бути рекомендовані у харчовому раціоні всіх верств населення з метою збагачення організму людини додатковими поживними нутрієнтамиA formulation of fish semi-finished products for functional purposes has been developed, which can be recommended in the diet of all segments of the population in order to enrich the human body with additional nutritious nutrients

Опис

Ключові слова

рибні напівфабрикати, філе хеку, курага, органолептична оцінка, fish semi-finished products, hake fillet, dried apricots, organoleptic assessment, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дітріх, І. В. Функціональні рибні напівфабрикати з курагою для закладів ресторанного господарства / І. В. Дітріх, Ж. М. Ференець // Food Аdditives. Healthy Man and Human Patient Diet : рroceedings of IХ International scientific and practical internet conference, October 23, 2020. – Prague, Oktan-Print s.r.o., 2020. – С. 140.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced