Шляхи розширення асортименту плодово-ягідного морозива у закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обґрунтована можливість використання ігри круглолистої у рецептурі плодово-ягідного морозива для поліпшення органолептичних властивостей і підвищення біологічної цінності даного десерту. The possibility of using round-leaved game in the recipe of fruit and berry ice cream to improve the organoleptic properties and increase the biological value of this dessert has been substantiated

Опис

Ключові слова

плодово-ягідне морозиво, ірга, органолептична оцінка, біологічна цінність, fruit and berry ice cream, irga, organoleptic assessment, biological value, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дітріх, І. В. Шляхи розширення асортименту плодово-ягідного морозива у закладах ресторанного господарства / І. В. Дітріх // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 266.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced