Шляхи розширення асортименту плодово-ягідного морозива у закладах ресторанного господарства
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обґрунтована можливість використання ігри круглолистої у рецептурі плодово-ягідного морозива для поліпшення органолептичних властивостей і підвищення біологічної цінності даного десерту.
The possibility of using round-leaved game in the recipe of fruit and berry ice cream to improve the organoleptic properties and increase the biological value of this dessert has been substantiated
Опис
Ключові слова
плодово-ягідне морозиво, ірга, органолептична оцінка, біологічна цінність, fruit and berry ice cream, irga, organoleptic assessment, biological value, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Шляхи розширення асортименту плодово-ягідного морозива у закладах ресторанного господарства / І. В. Дітріх // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 266.