Равіолі (Патент на винахід № 121170)
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Равіолі, що містять жовтки яєць, борошно пшеничне, сіль, які відрізняються тим, що додатково
містять водорості чука та паростки сої.
Ravioli containing egg yolks, wheat flour, salt, which differ in that they additionally
contain chuka algae and soy sprouts.
Опис
Ключові слова
равіолі, борошно пшеничне, сіль, ravioli, wheat flour, salt, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент на винахід № 121170, МПК (2017.01) A21 D 13/38 A23L 17/60 (2016.01) Равіолі / І. В. Дітріх, В. А. Капустян ; заявник Національний університет харчових технологій. – № а201812634 ; заяв. 19.12.2018 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. № 7.