Равіолі (Патент на винахід № 121170)

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Равіолі, що містять жовтки яєць, борошно пшеничне, сіль, які відрізняються тим, що додатково містять водорості чука та паростки сої. Ravioli containing egg yolks, wheat flour, salt, which differ in that they additionally contain chuka algae and soy sprouts.

Опис

Ключові слова

равіолі, борошно пшеничне, сіль, ravioli, wheat flour, salt, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 121170, МПК (2017.01) A21 D 13/38 A23L 17/60 (2016.01) Равіолі / І. В. Дітріх, В. А. Капустян ; заявник Національний університет харчових технологій. – № а201812634 ; заяв. 19.12.2018 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. № 7.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced