Технологічне обладнання харчових виробництв : конспект лекцій (Частина 1)

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дана характеристика технологічних середовищ харчових виробництв. Приведена класифікація, будова та принцип роботи обладнання для миття, розбирання, механічного подрібнення, перемішування та розділення сумішей. Present classification, structure and principle of operation of the equipment for washing, cutting, mechanical grinding, mixing, and separation of mixtures.

Опис

Ключові слова

обладнання, харчове виробництво, сировина, equipment, nutritional, food production, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра електропостачання і енергоменеджменту

Бібліографічний опис

Серьогін, О. О. Технологічне обладнання харчових виробництв : конспект лекцій для студ. напряму підготовки 6.050502 "Інженерна механіка" (спеціальності "Обладнання переробних і харчових виробництв") денної та заочної форм навчання / О. О. Серьогін, В. В. Пономаренко, Д. М. Люлька. - К.: НУХТ, 2011. - Ч. 1. - 160 с.