Удосконалення системи управління безпечністю виробництва філе курячого для оператора ринку ПрАТ «Миронівська птахофабрика»

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

філе куряче, система НАССР, програми-передумови, оператор ринку, виробництво, нормативні документи, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Бежинець, Ю. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва філе курячого для оператора ринку ПрАТ «Миронівська птахофабрика» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юрій Васильович Бежинець ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2020. – 87 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced