Варена ковбаса (Патент на корисну модель № 44732)
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено варену ковбасу, що включає м’ясо птиці, шпик боковий, суміш харчову фосфатну, нітрит натрію, цукор-пісок, аскорбінову кислоту, перець чорний молотий, горіх мускатний, суміш прянощів, яка відрізняється тим, що містить нітриту натрію 0,003-0,0045%.
Designed а cooked sausage that includes poultry, bacon side, a mixture of dietary phosphate, sodium nitrite, sugar, ascorbic acid, black pepper, nutmeg, spice mixture, characterized in that it contains sodium nitrite 0,003-0, 0045%.
Designed а cooked sausage that includes poultry, bacon side, a mixture of dietary phosphate, sodium nitrite, sugar, ascorbic acid, black pepper, nutmeg, spice mixture, characterized in that it contains sodium nitrite 0,003-0, 0045%.
Опис
Ключові слова
варена ковбаса, м’ясо птиці, нітрит натрію, boiled sausage, poultry, sodium nitrite, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пат. на корисну модель 44732 Україна, МПК (2009) А22С 11/00. Варена ковбаса / Страшинський І. М., Гончаров Г. І., Борсолюк Л. М., патентовласник НУХТ. - № u 2009 04951; заявл. 19.05.2009 ; опубл. 12.10.2009, Бюл. № 19.