Перспективи використання вторинної молочної сировини при виробництві десертів
Вантажиться...
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Безвідходні технології з максимальним використанням корисних компонентів, що входять до складу вторинної молочної сировини є актуальним для харчової промисловості.
Опис
Ключові слова
молочна сироватка, десерти, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Швайко, Р. Перспективи використання вторинної молочної сировини при виробництві десертів / Р. Швайко, О. Кириченко, У. Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 319.