Проектування харчового продукту за біологічною цінністю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновано оцінити формули харчових продуктів за білковим компонентом, для чого вони розробили математичну модель для прогнозування стану матеріальної системи шляхом аналізу швидкості амінокислот, взявши за основу відомі профілограми сенсорної оцінки якість продукту в залежності від обраного показника нормованого відхилення норми амінокислот від ідеальної.

Опис

Бібліографічний опис

Коваль, О. А. Проектування харчового продукту за біологічною цінністю / О. А. Коваль, В. С. Гуць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 381.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в