Проєкт виробництва печива здобного, збагаченого гречаним борошном і порошком із кісточок винограду

Ескіз

Дата

2020

Автори

Діхтяр, Альбіна Юріївна

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

функціональні продукти, оздоровче харчування, гречане борошно, порошок із кісточок винограду, функціональні інгредієнти, борошняні кондитерські вироби, здобне печиво, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Діхтяр, А. Ю. Проєкт виробництва печива здобного, збагаченого гречаним борошном і порошком із кісточок винограду : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Альбіна Юріївна Діхтяр ; наук. керівник Надія Павлівна Івчук. – Київ, 2020. – 82 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced