Модернізація МЖК ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням переробки жиросировини

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сировина, забій, велика рогата худоба, м'ясо, переробка, технологія, яловичина, свинина, жиросировина, субпродукти, шкури, обладнання, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Карапалов, А. М. Модернізація МЖК ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням переробки жиросировини : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Антон Михайлович Карапалов ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2020. – 114 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced