Модернізація МЖК ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням переробки жиросировини
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сировина, забій, велика рогата худоба, м'ясо, переробка, технологія, яловичина, свинина, жиросировина, субпродукти, шкури, обладнання, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Карапалов, А. М. Модернізація МЖК ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням переробки жиросировини : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Антон Михайлович Карапалов ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2020. – 114 с.