Варена ковбаса (Патент на корисну модель № 66091)

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено варену ковбасу, що містить м'ясо яловичини 1 сорту та свинину напівжирну, сухе молоко, білкову емульсію, кухонну сіль, цукор-пісок, перець чорний, перець духмяний, часник, яка відрізняється тим, що додатково вноситься білкову емульсію в кількості 10-25 %.
Designed cooked sausage, which contains beef and pork 1 grade bold, dry milk, protein emulsion, table salt, sugar, black pepper, allspice, garlic, wherein the addition brought the protein emulsion in an amount of 10 - 25%.

Опис

Ключові слова

варена ковбаса, яловичина, свинина, білкова емульсія, boiled sausage, beef, pork, protein emulsion, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пат. на корисну модель 66091 Україна, МПК А23и/22 (2006.01). Варена ковбаса / Гончаров Г. І., Страшинський І. М., Годунко Є. В., Дунець М. С., патентовласник НУХТ. - № u 2011 06278 ; заявл. 19.05.2011 ; опубл. 26.12.2011, Бюл. № 24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced