Удосконалення системи управління безпечністю виробництва квасу «Старокиївський» для підприємства ТОВ «Пивоварня Зіберта»
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
вода мінеральна, безалкогольні напої, квас, концентрати напоїв, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Лукеча, С. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва квасу «Старокиївський» для підприємства ТОВ «Пивоварня Зіберта» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сергій Юрійович Лукеча ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2020. – 141 с.