Проект виробництва м’ясного хліба з поліпшеною біологічною цінністю, призначеного для геродієтичного харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

оздоровче харчування, збалансовані харчові продукти, м’ясні хліби, порошок глоду, функціональний інгредієнт, функціональний харчовий продукт, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Медведюк, Д. О. Проект виробництва м’ясного хліба з поліпшеною біологічною цінністю, призначеного для геродієтичного харчування : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дмитро Олександрович Медведюк ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2020. – 99 с.