Проект виробництва м’ясного хліба з поліпшеною біологічною цінністю, призначеного для геродієтичного харчування

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Description

Citation

Медведюк, Д. О. Проект виробництва м’ясного хліба з поліпшеною біологічною цінністю, призначеного для геродієтичного харчування : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дмитро Олександрович Медведюк ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2020. – 99 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By