Особливості виробництва морозива ацидофільно-сироваткового, збагаченого білком
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Сучасний стиль життя призводить до значних змін в раціоні харчування людини. Надмірне споживання вуглеводів і жирів, збіднення раціону за вмістом білку, про- та пребіотиків, низька фізична активність є причиною зростання серцево-судинних захворювань, ожиріння і захворювань на цукровий діабет.
Серед нового покоління вже є значний відсоток дітей і підлітків, що мають зайву вагу та порушення функції кишечника. Тому в останні роки зростають обсяги виробництва харчових продуктів оздоровчого харчування, знижується їх калорійність, збільшується частка у їх складі інгредієнтів з лікувальними або
профілактичними властивостями.
Опис
Ключові слова
морозиво, ацидофільно-сироваткове, білки, ice cream, acidophilic serum, proteins, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Особливості виробництва морозива ацидофільно-сироваткового, збагаченого білком / В. Сапіга, А. Михалевич, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет- конференції, 30 квітня 2021 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. – С. 213-214.