Моніторінг виробничих процесів виробництва десертів у ресторанних закладах

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено моніторинг виробничих процесів виробництва сиркових десертів на основі кисломолочного сиру з використанням збагачувачів із ягідної сировини. Monitoring of production processes of production of cottage cheese desserts on the basis of sour-milk cheese with use of enrichments from berry raw materials is carried out

Опис

Ключові слова

моніторинг, виробничі процеси, сиркові десерти, ягідна сировина, monitoring, production processes, cheese desserts, berry raw materials, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Гойко, І. Моніторінг виробничих процесів виробництва десертів у ресторанних закладах / І. Гойко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет конференції, 30 квітня 2021 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. – С. 56.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced