Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва пастили оздоровчого призначення

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Враховуючи цінний хімічний склад ягід смородини і калини та гарбузового шроту, використання їх у виробництві пастили дозволить збагатити її біологічно активними речовинами, підвищити харчову цінність та надати готовому виробу оздоровчих властивостей. Given the valuable chemical composition of currant and viburnum berries and pumpkin meal, their use in the production of pastilles will enrich it with biologically active substances, increase the nutritional value and give the finished product health properties.

Опис

Ключові слова

калина, чорна смородина, пастила, шрот гарбузового насіння, viburnum, black currant, marshmallow, pumpkin seed meal, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А. Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва пастили оздоровчого призначення / А. Башта, Д. Новохат // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 25.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced