Проект технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ «Наша Булочка» в місті Чернігів із впровадженням нового асортименту та обладнання для підвищення ефективності виробництва
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
«Круасани французькі з полуничним джемом», «Круасани французькі», здобне гарбузове печиво «Кюрбіс», здобне вівсяне печиво з насінням льону «Анзак», кондитерський цех ТОВ «Наша Булочка», кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Ніколаєва, Г. В. Проект технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ «Наша Булочка» в місті Чернігів із впровадженням нового асортименту та обладнання для підвищення ефективності виробництва : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ганна Валеріївна Ніколаєва ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2020. – 73 с.