Проект виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення з додаванням маку, кунжуту та горіха волоського

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

оздоровче харчування, хліб пшеничний, мак, кунжут, горіх волоський, харчовий продукт, функціональні продукти, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Пальченко, А. А. Проект виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення з додаванням маку, кунжуту та горіха волоського : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Анатоліївна Пальченко ; наук. керівник Алла Олексіївна Башта. – Київ, 2020. – 93 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced