Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сирка солодкого з курагою з масовою часткою жиру 10 % на ТДВ «Яготинський маслозавод»
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сирок солодкий з курагою, технологічні розрахунки, небезпечні фактори, системи управління безпечністю, НАССР, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Панчоха, Т. А. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сирка солодкого з курагою з масовою часткою жиру 10 % на ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Андріївна Панчоха ; наук. керівник Марія Володимирівна Янчик. – Київ, 2020. – 129 с.